top of page
Spiritual Guidance
facilitator.jpg
21764746_1360481677383633_3536704698928770593_n.jpg
DSC01120.JPG

 

Svaka osoba posjeduje vlastitu jedinstvenu moć i usmjerenje. Slično tome, svaki pojedinac ima svoju vlastitu potrebu za iscjeljenjem, no postoji samo jedna svijest koja iscjeljuje i transformira sve, a to je izvor svakog postojanja.

Duhovno vođenje može imati različite oblike; može biti dubok razgovor s vašim duhovnim vodičem, sudjelovanje u duhovno orijentiranoj ceremoniji ili boravak i otkrivanje sebe u prirodi. Sudjelovanje u dnevnim praksama različitih disciplina i više. Svi oni dijele jedan zajednički cilj: otkriti svoje pravo Ja.

Jednom kada otvorite svoje oči i srce da doista vidite, ne možete biti ništa drugo osim svoje beskrajne suštine.

Ne trebamo postati duhovni; već to jesmo. Samo se trebamo sjetiti!

Ponekad vam trebaju nove inspiracije i perspektive kako biste svom životu dali novu dinamiku, a ponekad trebate zaroniti dublje. Prepoznavanje i oslobađanje uvjetovanih obrazaca ponašanja koji više ne služe, kao i ispitivanje uvjerenja, često dovode do značajnog olakšanja od akutnog patnje. Postizanje razumijevanja, oprosta i ljubavi je put prema transformaciji.  Zadatak je integrirati ovo novo otkriće svijesti u svoj život i njegovati ga, tako da ništa ne stoji na putu potpunog i ispunjenog življenja života.

Iskusite fleksibilnost u odabiru onoga što najbolje odgovara vašim potrebama. Naše individualne sesije dostupne su i na daljinu i na lokaciji. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ceremonijama ili povlačenjima na različitim mjestima, možemo to organizirati za vas. U svakom slučaju, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: 

team@munayspirit.com

bottom of page